کاشت ناخن

کاشت ناخن سهروردی
کاشت ناخن سهروردی
جولای 24, 2022
لایت مو
لایت مو
جولای 24, 2022

کاشت ناخن

کاشت ناخن باعث زیبایی هر چه بیشتر دست ها در بانوان می شود و اعتماد به نفس آن ها را بالا می برد. بسیاری از افراد دارای ناخن هایی کوتاه و پهن هستند یا کیفیت ناخن به دلیل وجود فرو رفتگی ها و برجستگی هایی بر روی غشاء صدفی، بد و نازیبا می باشد. در چنین مواردی کاشت ناخن به خوبی لایه زیرین خود را پوشش داده و ظاهری زیبا در دست ها ایجاد می کند.

یکی از هنرهای امروزی برای بانوان بوده که دارای درآمد بالایی نیز می باشد به همین دلیل است بسیاری از بانوان به دنبال یادگیری هر چه بهتر این هنر زیبا هستند. کاشت ناخن زمانی انجام می شود که برخی خانم ها به صورت ارثی ناخن های خوبی ندارند و یا زمانی که بلند می شوند ناخن های آنها شکسته می شود.

 

کاشت ناخن

کاشت ناخن

کاشت ناخن سبب می شود فرم خاصی به آنها داده شود و هم بر زیبایی دست های شما بیفزاید و لازم به ذکر است که رسیدگی به ناخن ها و توجه به بهداشت آنها یکی از موارد مهم است که اکثر خانم ها بعد از گذشت مدتی برای این کار به سالن های کاشت ناخن مراجعه می کنند. کاشت ناخن دارای انواع مختلفی مانند کاشت ناخن قالبی، پودری، ژله ای، فرمر، بیبی بومر می باشد که انتخاب هر کدام از مدل های گفته به سلیقه شخص بستگی دارد.

کاشت ناخن اگر توسط افراد حرفه ای در این زمینه انجام نشود ممکن است خطر آفرین باشد پس اگر مراحل کاشت ناخن را با دقت یاد بگیرید می توانید به یک ناخن کار حرفه ای تبدیل شوید. در ابتدا برای کار کاشت ناخن نیاز به وسایلی مانند لوازم مربوط به کاشت ناخن، آماده سازی پودر کاشت، زیرسازی، استفاده از پرایمرناخن، چسباندن ناخن، پودر ناخن دارید.

برای کاشت ناخن ابتدا باید ناخن های مورد نظر را کوتاه و مرتب کنید این مرحله یکی از مراحل مهم کاشت ناخن است. بعد از مرحله مرتب سازی از یک سوهان ناخن استفاده کنید بهتر است از سوهان های برق ناخن استفاده کنید تا سطح صاف ناخن اندکی خشن شود که این زبر و خشن بوده به فرایند کاشت کمک زیادی می کند.

مرحله بعد جدا کردن ناخن از کورتیکول است که برای این کار بهتر است ناخن ها اطرافشان خیس باشد که می توانید چند دقیقه ناخن ها را در آب گرم قرار دهید. یکی دیگر از مراحل مهم در این کاشت استفاده از پرایمر مناسب است زیرا به کار بردن درست پرایمر می تواند رطوبت و چربی را از ناخن بگیرد و به این ترتیب ناخن بهتر چسبیده می شود.

اگر از پرایمر استفاده می کنید بهتر است احتیاط کنید زیرا برخی از پرایمرها دارای اسید هستند و ممکن است سبب آسیب به پوست و ناخن گردند.

به طور کلی روش های گوناگونی برای کاشت ناخن وجود دارد که هر کدام ماندگاری و ویژگی های ظاهری خود را دارند که افراد با توجه به سلیقه و روحیات خود و توانایی در مراقبت و نگهداری از آن ها، آن روش را انتخاب می نمایند. برخی از رایج ترین روش های کاشت ناخن شامل این موارد می شوند: کاشت ناخن به صورت قالبی، کاشت ناخن پودری، کاشت ناخن ژله ای، کاشت ناخن با فرمر.

کاشت ناخن به روش قالبی: این روش که به روش دوئال نیز شناخته می شود، برای کسانی که کار دستی زیادی انجام می دهند، مانند تایپ، کار اداری یا منزل و … یا افرادی که تماس زیادی با آب دارند و به استخر می روند، مناسب نمی باشد. به این دلیل که اگر به دلیل خوردن ضربه و بلند شدن ناحیه کوچکی از ناخن کاشته شده و یا نفوذ رطوبت به آن، دچار هوا گرفتگی شده و امکان بوجود آمدن و گسترش قارچ در زیر ایجاد می گردد.

این روش کاشت به کمک پودر یا ژل و با استفاده از قالب های ویژه ای انجام می گیرد. زمان کوتاهی نیاز دارد و در مناسبت هایی مانند عید نوروز یا مواردی مثل آن بسیار پرتقاضا می گردد. در روش کاشت قالبی، مراحلی پشت سر هم بر روی ناخن صورت می گیرد که شامل زیر سازی، انتخاب قالب، مواد گذاری بر روی ناخن، سوهان کشی و تاپ شاین می شود. مهارت ناخن کار در ظرافت و استحکام و زیبایی کار بسیار مؤثر می باشد.

کاشت ناخن به روش پودری: یکی از روش های پرطرفدار کاشت می باشد که به کمک پودر آکریلیک انجام می گیرد. پودر آکریلیک مورد استفاده در کاشت از لحاظ کاربرد و ساخت انواع متفاوتی دارد که شامل پودر کرلیر یا کریستالی، پودرهای صورتی یا پینک، پودرهای کاور یا پوشاننده و پودرهای رنگی می شوند. کاشت به روش پودری دارای این مراحل می باشد: زیرسازی، تیپ گذاری، مواد گذاری، سوهان کشی، از بین بردن ناهمواری ها.

کاشت به روش پودری، خود دارای انواع گوناگونی می باشد که عبارت هستند از: کاشت ناخن هلویی، کاشت ناخن های گریم، کاشت ناخن بیبی بومر، کاشت ناخن ماربل، کاشت ناخن فرنچ. پیش ازکاشت ناخن به روش پودری، ابتدا ناخن را به صورت مانیکور خشک زیرسازی می کنند. روش مانیکور خشک به روش مانیکور روسی نیز معروف است و به کمک عقب زن ها و برای کنار زدن پوست های روی ناخن می باشد.

با تخمین زدن می توان گفت قریب به 80 درصد کاشت ناخن در ایران به روش پودری صورت می گیرد و یا آنکه روش پودری را با روش های دیگر ترکیب می کنند و روش دیگری به دست می آید. این روش کاشت زمان بر است و از آن سو دوام بیشتری نسبت به سایر روش ها دارد. ترمیم این روش نیز به زمانی در حدود یک ساعت تا یک و نیم ساعت زمان نیاز دارد و برای افراد عجول و یا پر مشغله چندان مناسب نمی باشد.

کاشت ناخن به روش ژله ای: این روش به روش ژلیش نیز معروف می باشد. این روش برای بستر سازی به ژل قوام یافته ای نیاز دارد که یا بر روی لایه صدفی ناخن و یا درون ناخنی که قرار است کاشته شود قرار داده می شود. کیفیت ژل در این روش بسیار اهمیت دارد. به طور رایج سه نوع ژل در این مرحله مورد استفاده می باشد که شامل این موارد می باشد:  ژل سخت که برای پاک کردن با فیلینگ از بین می رود. ژل خیساندنی که در استون قابل حل شدن است، ژل لهستانی که مانند لاک بر روی ناخن می زنند و با استون هم پاک می شود.

در تمام روش های ژلیش به دستگاهی با لامپ UV نیاز می باشد. روش ژله ای از سایر روش ها، آسیب کمتری دارد و کیفیت ناخن اصلی را بیشتر حفظ می نماید. این روش وزن سبکی بر روی ناخن دارد و چندان به عنوان یک جسم خارجی حس نمی شود، انعطاف پذیر است. نمای طبیعی تری دارد. بوی تند و غیر طبیعی ندارد، به فیلینگ های غلیظ و سنگین نیاز ندارد و تا زمانی که وجود دارد، شاین نیز دارد.

در روش کاشت ژله ای همان طور که به راحتی و با خیساندن استون قابل جدا شدن است، در عین حال ساختار محکمی دارد و در طی کارهای روزانه از جای خود حرکت نمی کند و نمی شکند. به طور معمول کاشت ناخن در روش ژلیش در حدود 3 الی 4 هفته ماندگاری دارد و در صورت نگهداری مطلوب و درست و استفاده از مواد مرغوب و ناخن کار ماهر ممکن است تا 5 هفته نیز ماندگار باشد.

بهتر است 2 الی 3 هفته پس از ژلیش فرد برای ترمیم اقدام نماید. در صورت استفاده از رنگ مو یا دیگر مواد شیمیایی مانند سفید کننده ها یا مواد شیمیایی قوی، بهتر است شخص برای جلوگیری از آسیب ناخن های خود را با دستکش بپوشاند. کرم مرطوب کننده مناسب نیز به سلامت دست ها و ناخن ها کمک می کند. برای تقویت ناخن و ژل بهتر است به صورت روزانه از روغن یا کرم کوتیکول استفاده گردد.

کاشت ناخن با فرمر: فرمر در واقع وسیله ای کاربردی است که با آن قد ناخن را بلند می کنند. فرمر در بازار به دو صورت یکبار مصرف و چند بار مصرف موجود بوده و عرضه می گردد. فرمر چند بار مصرف از ترکیب فلز و طلق ساخته شده است و به دلیلی فلزی که در ساختار آن وجود دارد به آن فرمر فلزی نیز می گویند. قسمت فلزی روی ناخن می نشیند و تثبیت می گردد و قسمت طلقی، تعیین کننده قد ناخن می باشد.

فرمز یکبار مصرف به صورت کاغذی یا طلقی موجود می باشد و با حالت چسبانندگی ای که دارد بر روی ناخن تثبیت می گردد. فرمر یکبار مصرف کاربرد بیشتری دارد و به دلیل بهداشتی بودن در بسیاری از آرایشگاه ها و یا سالن های زیبایی متقاضی بیشتری دارد.

فرمرها بر اساس شکل ظاهری به سه گونه فرمر پروانه ای، فرمر مستطیلی و فرمر ذوزنقه ای متمایز می شوند که هر کدام نشان دهنده شکل نهایی ناخن در حال کاشت می باشد. فرمر پروانه ای از انواع دیگر جدیدتر بوده و طول بلندتری را برای ناخن در حال کاشت پشتیبانی می کند.

برای تمام انواع ناخن ها می توان کاشت با فرمر را انجام داد ولی برخی از ناخن ها به دلیل ضعف هایی که دارند، برای این روش مناسب تر می باشند. ناخن هایی که صدف کوتاهی دارند، ناخن های با صدف خمیده، ناخن های نازک و صدمه دیده، ناخن شکسته کاندیداهای مناسب تری برای این روش هستند. کاشت های شیشه ای به کمک فرمر ظاهر زیباتری می گیرند.

برای کاشت ناخن توسط ناخن کاران باتجربه و ماهر، می توانید به این سالن زیبایی مراجعه نمایید. در این مجموعه از مرغوب ترین مواد و ابزار برای کاشت ناخن استفاده می گردد. تعرفه های این مجموعه برای استفاده تمامی اقشار مقرون به صرفه می باشد. این مرکز از جمله مراکز در زمینه کاشت انواع ناخن است که شما می توانید همه روزه با کارشناسان ما ارتباط بگیرید تا شما را هر چه بهتر و بیشتر راهنمایی کنند.

تماس 88455224